Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Website AlmereKiest.nl is live: kijk Gladys shinen!


01-02-2022

Speciaal voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 in Almere heeft de raadsgriffie een website gemaakt met toegankelijke informatie over stemmen voor alle Almeerders.
Ook BIJ1 heeft informatie over ons verkiezingsprogramma en onze kandidaten aangeleverd. Daarnaast hebben we ook een filmpje opgenomen om mensen kennis te laten maken met Almere BIJ1. Op het filmpje steelt onze lijsstrekker Gladys Wielingen de show.

AlmereKiest.nl

Wil je meer weten over de verkiezingen in Almere? Ga gauw op de website kijken.

Bekijk de website

Gerelateerde artikelen

Mogen we jouw stem horen?

Uitnodiging voor Almeerse ledenBIJ1komst op 12 juli a.s. Beste ge├»nteresseerde, We ontvangen je graag op dinsdag 12 juli van 20:00 tot 22:00 om kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen kunnen we Almere BIJ1 mooi en sterk maken. Jouw kracht en talent doet ertoe. We willen je in een ongedwongen sfeer ontvangen en […]

Lees meer

Statement BIJ1 vaststellen vertrouwenscommissie benoeming burgemeester Almere

Geschreven door fractiemedewerker Sem van Dijk Op de agenda van de Politieke Markt van afgelopen donderdag, 23 juni, stond het benoemen van een vertrouwenscommissie. Dat is voor iedereen een belangrijk onderwerp, want die commissie begeleidt het kiezen van een nieuwe Almeerse burgemeester. Deze commissie bestaat uit een aantal raadsleden en, zal zich bezighouden met┬á de […]

Lees meer

Almere BIJ1 bestaat 1 jaar!

Een nieuwe partij, nieuwe leden; de snelheid en het enthousiasme waarmee deze afdeling is opgezet geeft aan hoe nodig BIJ1 is in Almere. We hebben er dan ook een flinke taak aan gehad. De verkiezingscampagne voor de gemeenteraad is niet zonder kleerscheuren verlopen. Daarentegen is het een zeer leerzame en waardevolle periode geweest. Almere BIJ1 gaat in de periode 2022-2023 voor groei van de vereniging met als belangrijkste aandachtspunt het overbrengen van de betekenis van de grondbeginselen.

Lees meer