Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Verkiezingsparty! (zaterdag 12 maart, 18-22u @ Casa Casla)


04-03-2022

Almere BIJ1 kleurt de raad

Het einde van de campagne nadert, het is tijd om je keuze te maken. Almere BIJ1 representeert de stad zoals zij is, kleurrijk, divers, krachtig, én vooruitstrevend. Wil jij zien wie jouw stem zou kunnen zijn? Wil jij met ons de eerste campagne van BIJ1 in Almere vieren? Kom dan op 12 maart naar onze verkiezingsparty: Almere BIJ1 kleurt de Raad.

Wanneer en waar?

Zaterdag 12 maart van 18 tot 22 u
@ Casa Casla, Weerwaterplein 3 in Almere Stad.

Onze artiesten

  • Brassband Waka Rhytmz
  • Het beginnetje
  • Spoken word van Sandy Bosmans en Atta de Tolk
  • Songwriter Jaïnda

Nog meer?!

  • Special: mystery guest
  • Meet & greet met de kandidaten
  • Feel good food

Aanmelden

Je kan je aanmelden via deze link, geef deze link gerust door aan mensen die je wilt uitnodigen om erbij te zijn. (we hebben ook eten vandaar dat aanmelden er toe doet).
Laat het ook weten via Facebook en ook deze link mag je delen in je netwerk. 


Gerelateerde artikelen

Mogen we jouw stem horen?

Uitnodiging voor Almeerse ledenBIJ1komst op 12 juli a.s. Beste geïnteresseerde, We ontvangen je graag op dinsdag 12 juli van 20:00 tot 22:00 om kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen kunnen we Almere BIJ1 mooi en sterk maken. Jouw kracht en talent doet ertoe. We willen je in een ongedwongen sfeer ontvangen en […]

Lees meer

Statement BIJ1 vaststellen vertrouwenscommissie benoeming burgemeester Almere

Geschreven door fractiemedewerker Sem van Dijk Op de agenda van de Politieke Markt van afgelopen donderdag, 23 juni, stond het benoemen van een vertrouwenscommissie. Dat is voor iedereen een belangrijk onderwerp, want die commissie begeleidt het kiezen van een nieuwe Almeerse burgemeester. Deze commissie bestaat uit een aantal raadsleden en, zal zich bezighouden met  de […]

Lees meer

Almere BIJ1 bestaat 1 jaar!

Een nieuwe partij, nieuwe leden; de snelheid en het enthousiasme waarmee deze afdeling is opgezet geeft aan hoe nodig BIJ1 is in Almere. We hebben er dan ook een flinke taak aan gehad. De verkiezingscampagne voor de gemeenteraad is niet zonder kleerscheuren verlopen. Daarentegen is het een zeer leerzame en waardevolle periode geweest. Almere BIJ1 gaat in de periode 2022-2023 voor groei van de vereniging met als belangrijkste aandachtspunt het overbrengen van de betekenis van de grondbeginselen.

Lees meer