Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Mogen we jouw stem horen?


30-06-2022

Uitnodiging voor Almeerse ledenBIJ1komst op 12 juli a.s.

Beste geïnteresseerde,


We ontvangen je graag op dinsdag 12 juli van 20:00 tot 22:00 om kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan.

Samen kunnen we Almere BIJ1 mooi en sterk maken. Jouw kracht en talent doet ertoe. We willen je in een ongedwongen sfeer ontvangen en met elkaar in gesprek gaan over Almere BIJ1. Hoe kunnen we deze partij samen stevig maken én de grondbeginselen bewaken.

Om gelijkwaardigheid te waarborgen, spreken we met elkaar over wat we willen met Almere BIJ1. 

We hopen dat jij er ook bent, want we willen jouw stem ook horen.

Meld je met deze link aan voor dinsdag 5 juli, dan krijg je een paar dagen van tevoren de locatie door. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met strijdbare groet,

Afdelingsbestuur Almere BIJ1
Sher Ewo, vicevoorzitter
Leendert Hinds, penningmeester
Hanna Hosselet, plaatsvervangend secretaris


Gerelateerde artikelen

Statement BIJ1 vaststellen vertrouwenscommissie benoeming burgemeester Almere

Geschreven door fractiemedewerker Sem van Dijk Op de agenda van de Politieke Markt van afgelopen donderdag, 23 juni, stond het benoemen van een vertrouwenscommissie. Dat is voor iedereen een belangrijk onderwerp, want die commissie begeleidt het kiezen van een nieuwe Almeerse burgemeester. Deze commissie bestaat uit een aantal raadsleden en, zal zich bezighouden met  de […]

Lees meer

Almere BIJ1 bestaat 1 jaar!

Een nieuwe partij, nieuwe leden; de snelheid en het enthousiasme waarmee deze afdeling is opgezet geeft aan hoe nodig BIJ1 is in Almere. We hebben er dan ook een flinke taak aan gehad. De verkiezingscampagne voor de gemeenteraad is niet zonder kleerscheuren verlopen. Daarentegen is het een zeer leerzame en waardevolle periode geweest. Almere BIJ1 gaat in de periode 2022-2023 voor groei van de vereniging met als belangrijkste aandachtspunt het overbrengen van de betekenis van de grondbeginselen.

Lees meer

De kandidaat raadsleden in debat

Maandag 27 en dinsdag 28 februari hebben de kandidaat raadsleden van BIJ1 gedebatteerd met andere partijen tijdens de stadsdeeldebatten op het stadhuis. Kijk hier de debatten van onze kandidaten terug.

Lees meer