Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

LedenBIJ1komst op 20 september ter voorbereiding op de ALV


10-09-2022

Beste geïnteresseerde,

Op dinsdagavond 20 september van 20:30 tot 21:30 vindt de maandelijkse LedenBIJ1komst plaats. Deze maand zal hij online zijn.

Samen kunnen we Almere BIJ1 mooi en sterk maken. Jouw kracht en talent doet ertoe. We willen je in een ongedwongen sfeer ontvangen en met elkaar in gesprek gaan over Almere BIJ1.

De BIJ1komst zal geleid worden door ons fractielid Gladys Wielingen. Zij zal vragen beantwoorden over de aankomende ALV op 24 september en wat er zoal speelt in de raadszaal.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met strijdbare groet,

Afdelingsbestuur Almere BIJ1
Sher Ewo, vicevoorzitter
Leendert Hinds, penningmeester
Hanna Hosselet, plaatsvervangend secretaris


Gerelateerde artikelen

Almere BIJ1komsten

Lees meer

Verslag ‘Almere Kleurt de Toekomst’

door Sem Krijn van Dijk 26 maart was het feest in Casa Casla. Aanleiding was ons jubileum in de raad: één jaar kleurden, en kleuren, we de Raad van Almere. Lees verder over hoe het evenement Almere kleurt de toekomst verliep. Vanaf 14:00 kwamen er steeds meer mensen binnen, tot een mooi clubje BIJ1’ers en […]

Lees meer

Vacature bestuursleden afdeling Almere

Bouw mee aan een beter Almere; word bestuurslid van BIJ1! Binnenkort eindigt de bestuursperiode voor twee van onze drie bestuursleden.Daarom zoeken we dringend nieuwe bestuursleden. Het mooiste is als we die tijdens de ALV van 31 mei aanstaande kunnen benoemen! Want een politieke partij kan niet (voort)bestaan zonder bestuur. Sta je open voor een bestuursfunctie? […]

Lees meer