Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Koffiemomentje op 11 oktober: voor leden en niet-leden.


02-10-2022

Het afdelingsbestuur in Almere wordt al steeds meer een afspiegeling van de samenleving. In september werd onze negentienjarige Alicia unaniem het bestuur ingestemd.

Ze is al sinds de oprichting van ons kernteam in 2021 actief en stond op de lijst bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Wat motiveert zo een jonge BIJ1-er zich in te willen zetten?

Hoe heeft ze dat gedaan? Is dat moeilijk? Kun jij het ook, wil jij dat ook???

Kom dan op dinsdag 11 oktober naar ons informatieve en gezellige online ‘koffiemoment’.

Koffiemomentje | 11 oktober

Je kunt aanschuiven vanaf 20:15 uur en we beginnen om 20:30 uur. Zet je hapje en drankje klaar! En stel je vragen aan Alicia, kom in gesprek en kom meer te weten over wat ze heeft gedaan, hoe ze het doet en waarom?

Meld je aan


Gerelateerde artikelen

Almere BIJ1komsten

Lees meer

Verslag ‘Almere Kleurt de Toekomst’

door Sem Krijn van Dijk 26 maart was het feest in Casa Casla. Aanleiding was ons jubileum in de raad: één jaar kleurden, en kleuren, we de Raad van Almere. Lees verder over hoe het evenement Almere kleurt de toekomst verliep. Vanaf 14:00 kwamen er steeds meer mensen binnen, tot een mooi clubje BIJ1’ers en […]

Lees meer

Recept Aioli – nieuwsbrief december 2022

Aioli De échte hardcore liefhebber maakt aioli met – zoals de naam al zegt – uitsluitend ui (knoflook), (olijf)olie en een snufje zout. Vooral de Catalanen hebben deze nogal pittige variant in hun hart gesloten.In Nederland is vooral de wat mildere variant populair, die meer lijkt op mayonaise met knoflook. Heerlijk op een stukje toast […]

Lees meer