Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Koffiemomentje op 11 oktober: voor leden en niet-leden.


02-10-2022

Het afdelingsbestuur in Almere wordt al steeds meer een afspiegeling van de samenleving. In september werd onze negentienjarige Alicia unaniem het bestuur ingestemd.

Ze is al sinds de oprichting van ons kernteam in 2021 actief en stond op de lijst bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Wat motiveert zo een jonge BIJ1-er zich in te willen zetten?

Hoe heeft ze dat gedaan? Is dat moeilijk? Kun jij het ook, wil jij dat ook???

Kom dan op dinsdag 11 oktober naar ons informatieve en gezellige online ‘koffiemoment’.

Koffiemomentje | 11 oktober

Je kunt aanschuiven vanaf 20:15 uur en we beginnen om 20:30 uur. Zet je hapje en drankje klaar! En stel je vragen aan Alicia, kom in gesprek en kom meer te weten over wat ze heeft gedaan, hoe ze het doet en waarom?

Meld je aan


Gerelateerde artikelen

Almere BIJ1komsten

Elke tweede dinsdag van de maand komen we in Almere samen. De ene maand fysiek en de andere maand online.

Lees meer

Wie neemt het stokje over?

De tijd vliegt en er gebeurt ontzettend veel. We zijn als betrokkenen precies twee jaar geleden begonnen met de verkiezingen van de Tweede Kamer. Het kernteam ging door en werd het Afdelingsbestuur van Almere. Met dit team werden de raadsverkiezingen gerealiseerd. Over een half jaar beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe bestuur van de afdeling […]

Lees meer

Recept Aioli – nieuwsbrief december 2022

Aioli De échte hardcore liefhebber maakt aioli met – zoals de naam al zegt – uitsluitend ui (knoflook), (olijf)olie en een snufje zout. Vooral de Catalanen hebben deze nogal pittige variant in hun hart gesloten.In Nederland is vooral de wat mildere variant populair, die meer lijkt op mayonaise met knoflook. Heerlijk op een stukje toast […]

Lees meer