Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Dennis Held


11-01-2022

Volg Dennis Held op

“Ieder mens verdient een goed leven!”

Dit ben ik

Wat mij als persoon typeert? Ik ben een ‘ja’-mens, ik kijk altijd naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. Zo zit ik in elkaar. Zo heb ik ook altijd voor de klas gestaan, jaren lang, als docent sociale vakken.
Vanuit mijn positieve levenshouding vind ik dat ieder mens een goed leven verdient. Letterlijk iedereen. Daar zet ik mij met hart en ziel voor in. Dat doe ik niet alleen in mijn werk, maar ook daarbuiten, want ook privé heb ik een heel rijk sociaal leven. Daarin speelt mijn geweldige moeder een glansrijke hoofdrol.

Dit vind ik belangrijk

Daar kan ik heel kort over zijn: ik zet mij honderd procent in voor een Almeerse samenleving die per definitie inclusief is. Mijn persoonlijke accenten liggen daarbij op het verbeteren van onderwijs, de bestrijding van armoede en het creëren van een eerlijke, voor iedereen even toegankelijke arbeidsmarkt. 

Dit is mijn BIJ1 in Almere

In mijn Almere neemt het aantal gelijkgestemden toe en is de roep om inclusiviteit steeds luider te horen, en zetten politici en ambtenaren dat geluid om naar beleid.